Boc şi Blaga îşi dispută influenţa în organizaţia PDL Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conflictele din PDL se acutizează în pragul alegerilor din organizaţiile partidului. După certurile din filiala lui Radu Berceanu, democrat-liberalii  îşi dispută acum şi conducerea organizaţiei Giurgiu.

Surse din conducerea PDL au declarat pentru Adevărul că tensiunile dintre preşedintele interimar Giurgiu, deputatul Bogdan Cantaragiu, şi prim-vicepreşedintele PDL Ilfov Marin Anton au acaparat discuţiile din Biroul Permanent de ieri - seară.

Marin Anton, fost secretar la Ministerul Transporturilor patronat de Radu Berceanu, în prezent transferat la Mediu, vrea să candideze pentru şefia filialei Giurgiu, fiind susţinut chiar de premierul Emil Boc. Potrivit aceloraşi surse, Bogdan Cantaragiu este sprijinit de secretarul general Vasile Blaga.

Cantaragiu a pledat ieri-seară în BPN pentru respingerea candidaturii lui Anton. În replică, acesta a mobilizat 17 primari de Giurgiu şi mai mulţi parlamentari din judeţ la şedinţa BPN pentru a face lobby împotriva adversarului său

Sursele citate susţin că aleşii locali s-au plâns că Bogdan Cantaragiu a dovedit că nu poate conduce organizaţia, în perioada cât a deţinut interimatul. În replică, omul lui Blaga a susţinut că Marin Anton nu are niciun drept să candideze în filiala sa.

BPN nu a stabilit încă data alegerilor interne de la Giurgiu, însă până la sfârşitul anului toate organizaţiile PDL trebuie să îşi voteze noile conduceri.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite