Boc îi bagă în şedinţă pe critici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parlamentarii PDL vor avea astăzi o şedinţă oficială cu liderul partidului, premierul Emil Boc, pentru a discuta sesiunea extraordinară, dar şi atacurile interne.

Reuniunea este prima după nemulţumirile exprimate de mai mulţi parlamentari în legătură cu atitudinea şi deciziile lui Boc. Democrat-liberalii Cristian Preda şi Sever Voinescu l-au criticat aspru pe premier şi au vorbit chiar despre necesitate demisiei acestuia în toamnă.

Şi senatorul Radu F. Alexandru a intrat în atenţia lui Boc şi a şefului statului, Traian Băsescu, după ce a afirmat că preşedintele subminează autoritatea premierului prin întâlnirile repetate de la Snagov. Sesiunea extraordinară care începe astăzi la Camera Deputaţilor, convocată pentru legea de funcţionare a Agenţiei Naţionale de Integritate, va fi un alt subiect de discuţie la PDL.

Planuri pentru moţiune

Conducerea social-democrată urmează să se reunească, azi, în prima şedinţă de după vacanţă. Subiectul „fierbinte" al întâlnirii va fi, cel mai probabil, legat de rămânerea în partid a lui Mircea Geoană, care a fost somat zilele trecute de liderul Victor Ponta să se decidă dacă mai vrea sau nu în PSD. „Sunt mai pesedist ca oricând", a replicat atunci Geoană lăsând să se înţeleagă că nu are de gând să demisioneze.

Discuţiile dintre el şi Ponta se anunţă foarte acide, în condiţiile în care cei doi s-au atacat violent la sfârşitul săptămânii trecute. Tot azi liderii PSD ar urma să analizeze cum a fost îndeplinit planul la racolarea de parlamentari ai Puterii care să voteze moţiunea de cenzură.
O altă temă ar putea viza calendarul moţiunii şi decizia de redactare a materialului împreună cu liberalii şi conservatorii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite