Boc despre faptul că a dezăpezit cu lopata: Am învăţat de la mama şi de la tata că nicio muncă nu e ruşinoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc a afirmat că gestul său de săptămâna trecută de a cere militarilor o lopată pentru a-i ajuta la deszăpezirea autostrăzii Bucureşti-Piteşti nu a fost unul deplasat, ci s-a dorit a fi "o formă de solidaritate de viaţă".

"Eu am învăţat de la mama şi de la tata, de acasă, că nicio muncă nu e ruşinoasă pe lumea acesta atât timp cât eşti cinstit şi o faci corect. Faptul că am ajutat alături de nişte militari care veniseră, săracii, în frig să ne ajute să ieşim dintr-o situaţie disperată, de a fi alături de ei, nu am considerat că este un gest deplasat, ci o formă de solidaritate de viaţă", a spus Boc luni seara, la postul public de televiziune.

Joi, pe fondul ninsorilor puternice, premierul Emil Boc s-a dus pe autostrada Bucureşti-Piteşti. El a cerut o lopată şi a început să deszăpezească o maşină blocată pe autostradă. La observaţia jurnaliştilor prezenţi că se descurcă bine, că are energie, Emil Boc a răspuns: „am antrenament din tinerețe", fapt care se poate observa şi „după felul în care mânuiești lopata". Vezi aici detalii!

image

Click pe imagini pentru fotogalerie!

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite