Boc către liderii locali ai PDL: Câştigătorii alegerilor din 2012 vor fi cei care susţin actualul Guvern. Are dreptate?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Executivului a încurajat liderii democrat-liberali din teritoriu să vadă dincolo de pierderile politice actuale, spunându-le că adevăraţii câştigători ai alegerilor din 2012 vor fi partidele care spijină măsurile de austeritate luate de Guvern, deoarece vor duce la capăt reforma statului şi vor reuşi aducerea României pe creştere economică.

Boc le-a transmis şefilor de consilii judeţene şi primarilor PDL că reforma statului nu se poate face fără costuri politice.

 "Ştiu dificultăţile pe care le aveţi şi dvs., datorită faptului că Guvernul e obligat să ia măsuri dure pentru restructurarea aparatului bugetar, pentru reformarea diverselor domenii ale statului, care presupun costuri politice de moment", i-a încurajat premierul pe colegii săi de partid.

Emil Boc şe-a spus liderilor locali din PDL că odată cu realuartea creşterii economice şi partidele care compun actuala coaliţie de guvernare vor începe să câştige puncte în ochiii electoratului.

"Din punct de vedere politic, în 2012 principalii câştigători ai trecerii României prin criză şi a reuşitei de a duce România pe creştere economică concomitent cu reformarea acestui stat, câştigătorii politici vor fi cei care azi susţin Guvernul: PDL şi celelalte partide din arcul guvernamental: UDMR, UNPR şi grupul minorităţilor", a adăugat premierul.

Primul ministru le-a comunicat liderilor din teritoriu şi previziunile pentru 2011: creştere de 1,5-2% şi un deficit bugetar de 4,4%.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite