Boc ar putea anunţa săptămâna viitoare ministrul la Fondurile Europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc ar putea prezenta săptămâna viitoare propunerea privind înfiinţarea Ministerului Fondurilor Europene, până atunci fiind de clarificat atribuţiile acestui minister şi numărul de angajaţi ai instituţiei.

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat că, la întâlnirea de duminică după-amiază de la Palatul Parlamentului, una dintre priorităţile prezentate de către premierul Emil Boc a fost înfiinţarea Ministerului Fondurilor Europene, relatează Mediafax.

Sulfina Barbu a precizat că premierul ar putea veni cu o propunere în acest sens săptămâna viitoare, arătând că mai sunt de clarificat atribuţiile acestui minister, precum şi numărul de angajaţi ai noii instituţii.

Deputatul PDL a adăugat că premierul Emil Boc a spus foarte clar că acest minister ar trebui să se ocupe de coordonarea autorităţilor de management, astfel încât să fie o coordonare unică a fondurilor europene.

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, la Şcoala de vară a OTPDL de la Eforie Nord, că numele viitorului ministru responsabil de fondurile europene va fi stabilit în perioada următoare, în urma unor discuţii la nivelul coaliţiei de guvernare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite