Boc, presat să demisioneze din fruntea PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc (PDL)
Emil Boc (PDL)

Doi lideri de organizaţii judeţene ai PDL au cerut, vineri seară, demisia preşedintelui partidului Emil Boc.

Potrivit unor surse din partid liderii organizaţiilor PDL din Mehedinţi şi Neamţ, Mihai Stănişoară, respectiv Gheorghe Ştefan, au cerut demisia preşedintelui PDL, Emil Boc în cadrul audio-conferinţei cu preşedinţii organizaţiilor judeţene la sediul partidului din Aleea Modrogan. Ulterior, Gheorghe Ștefan a confirmat într-o declarație publică faptul că a cerut demisia lui Boc.

„Normal este ca un presedinte de partid, care are onoare, sa isi depuna mandatul. Propunerea mea pentru conducerea interimara a partidului este domnul Vasile Blaga, pentru a conduce campania pentru alegerile locale. Daca Emil Boc demisioneaza, a doua zi se poate convoca un colegiu director pentru a numi o conducere interimara. Domnul Boc trebuie sa salveze situatia in care se afla acum partidul si ar trebui sa demisioneze. Este opinia si a altor lideri de filiale", a declarat Gheorghe Stefan.
Potrivit unor surse din partid, solicitarea lui Gheorghe Ștefan ar fi făcută la sugestia lui Vasile Blaga.

La întâlnire au participat şi Vasile Blaga, Roberta Anatase, Anca Boagiu, Adriean Videanu, Ioan Oltean, Elena Udrea, Sever Voinescu, Cristian Boureanu, Alin Popoviciu.

Mulţi dintre cei prezenţi au plecat de la sediul partidului înainte de anunţul preşedintelui Traian Băsescu privind nominalizarea lui Victor Ponta în funcţia de premier.

Mai mulţi lideri ai partidului, printre care şi Vasile Blaga, au declarat după adoptarea moţiunii de cenzură, că Emil Boc nu trebuie să demisioneze.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite