Boc, lansat cu Nokia, strigături şi blonde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PDL, Emil Boc, a avut, ieri, parte de o lansare cu cântec. Discursuri lungi, mobilizatoare, videoclip cu Parcul Industrial Nokia, folclor cu Aurel Tămaş, Ionuţ Fulea şi Sava Negrean

Liderul PDL, Emil Boc, a avut, ieri, parte de o lansare cu cântec. Discursuri lungi, mobilizatoare, videoclip cu Parcul Industrial Nokia, folclor cu Aurel Tămaş, Ionuţ Fulea şi Sava Negrean Brudaşcu, cimilituri şi ode prezidenţiale.

Tonul l-a dat Elena Băsescu, care le-a spus celor prezenţi că fiecare din ei şi-ar dori să ajungă "la fel de stimat, votat şi apreciat ca Emil Boc". Elena Udrea nu s-a lăsat mai prejos şi a decis că PDL este partidul cu cel mai bun primar din România.

"L-am vrea la Bucureşti tot timpul", a spus Udrea. Luaţi de val, unii candidaţi au ieşit la rampă cu declaraţii pline de "miez". Primarul Gherlei, Ioan Drăgan, şi-a sfătuit colegii de partid să facă puţină dragoste dis-de-dimineaţă, "pentru a-şi consuma feromonii".

La rândul său, cântăreţul Aurel Tămaş a descoperit că masculii PDL au portocaliu până şi sângele. "Frunză verde de arţar, foaie verde de mărar, nu am niciun adversar, am fost şi rămân primar", i-a recitat lui Boc omologul său din Câmpia Turzii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite