Se întoarce Boc din nou la primărie? Este favoritul PDL la şefia Primăriei Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PDL Cluj, Alexandru Coroian, a declarat că premierul demisionar Emil Boc este un "simbol al oraşului" Cluj Napoca şi filiala ar susţine "necondiţionat" o eventuală candidatură a lui la Primărie.

"Emil Boc este un simbol pentru PDL şi pentru Cluj-Napoca, iar după demisia sa din fruntea Guvernului, dacă se va decide să candideze pentru funcţia de primar al municipiului, va fi sprijinit total şi necondiţionat de către PDL Cluj. Ar fi cea mai bună variantă a PDL pentru Primăria Cluj-Napoca la alegerile locale. Totul este ca şi domnul Boc să accepte să candideze, mai ales că a mai câştigat funcţia de primar de două ori", a spus Coroian, potrivit Mediafax.

Emil Boc susţine că nu s-a gândit să revină la conducerea Primăriei Cluj-Napoca, dar a arătat că oraşul i-a rămas drag şi că "acasă este acasă întotdeauna".

"Nu m-am gândit la acest lucru. Evident, Clujul îmi este drag, pentru că nicăieri nu te simţi mai bine ca acasă, dar Clujul are primar şi vom merge mai departe. Avem o decizie în partid conform căreia fiecare candidează pe poziţiile pe care le are, dar acasă este acasă întotdeauna", a spus Boc, la postul public de televiziune.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite