Boc demisionează dacă nu face guvernul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emil Boc (foto) a declarat ieri că, dacă PDL va pierde alegerile generale din toamnă, îşi va da demisia din funcţia de preşedinte. "Principalul meu angajament este să duc PDL la

Emil Boc (foto) a declarat ieri că, dacă PDL va pierde alegerile generale din toamnă, îşi va da demisia din funcţia de preşedinte.

"Principalul meu angajament este să duc PDL la guvernare. Dacă nu duc PDL la guvernare, demisionez în secunda doi", a spus Boc. Liderul democrat exclude varianta de a accepta funcţia de premier, pentru care democraţii vor desemna un candidat în august. "PDL are resurse pentru guvernare, miniştri şi premier. După consultări interne, vom desemna un candidat puternic, capabil să ducă partidul după el. Nu există o asemenea ipoteză pentru mine.

Preocuparea mea de bază este de a rămâne primar", a punctat Boc. Pentru cazul în care şi-ar încheia, totuşi, activitatea la Primăria Cluj, Boc nu face recomandări în privinţa succesorului: "Urmaşul meu va fi cel pe care-l vor alege clujenii".

Boc a mai amintit şi interdicţia decisă de conducerea partidului, aceea ca aleşii locali să nu candideze pentru parlament. "Niciun ales local nu participă la alegeri în toamnă", a conchis preşedintele PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite