Boc: Niciun fel de violenţă stradală nu este tolerată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Premierul Emil Boc susţine, la această oră, o declaraţie de presă la Palatul Victoria

UPDATE 12.45 Fostul subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat este binevenit să revină în minister sau să participe la elaborarea noului proiect de lege privind sănătatea în cadrul comisiei care va fi formată în acest sens, dacă va dori acest lucru, potrivit premierului Emil Boc.

UPDATE12.40 Fortele de ordine  au reacţionat în condiţiile legii, a declarat primul-ministru.

UPDATE 12.35 Ministrul Sănătăţii a fost mandatat să formeze o echipă care să redacteze un nou proiect de lege privind sănătate, echipă din care nu vor lipsi reprezentanţi ai asociaţiilor pacienţilor, societăţii civile, sindicatelor, patronatelor şi Colegiului Medicilor, a anunţat premierul Emil Boc.

UPDATE 12.30 "Am fost obligaţi să luam măsuri ce le-au adus necazuri oamenilor, dar tot oamenilor vreau sa le multumesc ca am reusit sa salvam ţara de la colaps, a afirmat Emil Boc. "Ce se intampla in Europa arata ca suntem pe drumul cel bun si vom culege si roadele", a adăugat Emil Boc.

UPDATE 12.20 „La nivel politic, daca vor fi intrunite conditiile necesare intrunirii sesiunii parlamentare, vom analiza solutiile“, a afirmat Emil Boc.

Citeşte şi:
EDITORIAL DE SABIN ORCAN: De la Arafat la Fenechiu

Coaliţia guvernamentală a autorizat forţele de ordine să protejeze siguranţa cetăţeanului, considerând că violenţele stradale sunt inacceptabile şi de netolerat, singura soluţie paşnică fiind dialogul şi proteste în condiţiile legii, a declarat premierul Emil Boc.

Libertatea de exprimare este garantata, este un castig al statului de drept, a afirmat premierul Emil Boc. Violenta stradala este insa inacceptabila si de netolerat.: Intensificarea dialogului este necesara pentru solutionarea problemelor oamenilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite