Boc a fost criticat pentru că a recunoscut colaborarea cu PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi lideri ai Partidului Democrat i-au reproşat preşedintelui lor, Emil Boc (foto), faptul că a anunţat public intenţia de a coopera cu PSD. Printre cei care se pare că l-au muştruluit

Mai mulţi lideri ai Partidului Democrat i-au reproşat preşedintelui lor, Emil Boc (foto), faptul că a anunţat public intenţia de a coopera cu PSD. Printre cei care se pare că l-au muştruluit pe Boc a fost inclusiv preşedintele Traian Băsescu.

"Părerea mea este că Emil s-a pripit", a spus un lider democrat, care a insistat asupra faptului că partidul său nu va susţine un guvern PSD. "Un guvern de tehnocraţi care să organizeze anticipatele ar fi însă altceva", a zis un alt democrat. După ce, luni seara, Boc declara că va pune în discuţia PD, "poate înainte de 2008, posibilitatea eliminării tezei privind excluderea oricărei colaborări cu PSD", ieri, el a revenit.

"Alegerile anticipate ar aduce o limpezire pe scena politică românească şi am avea un guvern stabil", a afirmat Emil Boc. Potrivit unor surse din PD, acest partid negociază cu diferiţi parlamentari din mai multe partide formarea unei "majorităţi foarte fragile" care să răstoarne Guvernul Tăriceanu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite