Boc, certat de aleşi pentru Vlădescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc a fost pus la zid ieri de parlamentarii PDL pentru lipsa de comunicare cu partidul de care dau dovadă în luarea deciziilor toţi reprezentanţii Executivului, dar în special ministrul de Finanţe, Sebastian Vlădescu

Potrivit unor surse participante la întâlnirea pe care Boc a avut-o ieri cu aleşii PDL, Vlădescu a fost „pârât" premierului că nu sprijină iniţiativele democrat-liberalilor şi că nu colaborează nici măcar cu reprezentanţii PDL în comisiile de Buget -Finanţe. Mult mai spăşit după atacurile din ultima vreme, premierul le-a promis parlamentarilor că va încerca să rezolve „problema Vlădescu".

De altfel, deputatul Sulfina Barbu a propus organizarea unor întâlniri regulate între parlamentari şi secretari de stat sau miniştri pentru eliminarea unor restanţe legislative.

„Sunt multe demersuri pe care le-am abandonat, cum ar fi revizuirea Constituţiei sau reorganizarea administrativ-teritorială", a arătat Barbu, adepta desemnării unei conduceri interimare a PDL, în care să fie cooptaţi şi oameni noi, din afara sferei guvernamentale. Ideea urma să fie dezbătută ieri-seară, în şedinţa conducerii PDL.

Boc a fost criticat ieri şi de ministrul Elena Udrea, care i-a reproşat lipsa de fermitate în gestionarea cazurilor „disidenţilor". „Tot ce am de discutat, eu discut în partid", a răspuns, sec, Boc.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite