Boc l-a avertizat în Guvern pe Igaş că nu va avea "nicio oră de miere"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc i-a spus ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, la prima participare a acestuia la şedinţa de guvern, că nu va avea "nicio oră de miere" şi că va fi obligat să intre direct în bătălii legislative şi politice.

"Domnului ministru Igaş - bun venit în Guvernul României! Să-l asigurăm de solidaritatea noastră şi să ştie că n-are nicio oră de miere, aşa cum n-au avut-o nici ceilalţi colegi din Cabinet. În momentul de faţă, intraţi direct în confruntări şi-n focul bătăliilor legislative, politice, de toate felurile. Este cea mai frumoasă urare pe care i-o pot face, în numele meu şi-al colegilor, ca peste ani să-şi amintească de acest mandat ca fiind unul dintre cele mai importante din viaţa politică de până acum, cel puţin", a spus Boc, la începutul şedinţei de guvern.

Igaş a mulţumit şi a arătat că speră că va avea o colaborare bună cu ceilalţi miniştri, notează Mediafax.

"Dragi colegi, mă bucur să începem o activitate nouă aici, împreună. Cu o mare parte din dumneavoastră ne ştim din Parlament, unde am avut o colaborare bună, aşa cum cred că vom avea şi în Guvern. Şi sper ca atunci când vom pleca de aici să plecăm fiecare cu satisfacţia lucrului împlinit", a spus Igaş.

Preşedintele a semnat, luni, decretul de numire în funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor a lui Traian Igaş, în urma demisiei lui Vasile Blaga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite