Boc: Sunt singur împotriva tuturor - presa, mogulii şi liderii opoziţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL Emil Boc, aflat în campanie pentru un nou mandat la şefia partidului, afirmă că este singur împotriva tuturor: presa, mogulii şi opoziţia.

"Eu am spus de fiecare dată pe unde am fost în ţară că eu nu candidez împotriva nimănui. Eu candidez pentru ca partidul să modernizeze România, iar în 2012 să continuăm guvernarea alături de actualii parteneri de coaliţie. Văd însă că, la fel ca până acum, sunt singur împotriva tuturor, adică am împotriva mea presa, mogulii şi liderii opoziţiei. Dar acesta este PDL-ul, întotdeauna trebuie să se bată cu toţi ceilalţi, şi aşa cum am câştigat împreună cu partidul celelalte bătălii, tot aşa le vom câştiga şi pe cele viitoare”, a spus Emil Boc.

Premierul s-a aflat miercuri seara la Oradea, unde şi-a prezentat moţiunea cu care candidează la şefia PDL în faţa conducerii filialei Bihor.

Preşedintele PDL a afirmat că obiectivul său este reformarea statului, dar şi a partidului, pentru ca acesta să poată conduce statul şi să-l facă performant: "Aşa cum am avut puterea să reformăm România în aceşti ani grei, aşa vom avea în continuare puterea, cu echipa mea, să continuăm modernizarea Partidului Democrat Liberal, pentru ca acest partid să rămână partidul care să fie capabil să facă o Românie performantă, o Românie care să reuşească".

Boc a mai afirmat că numai PDL poate asigura românilor "speranţa unui viitor sigur", deoarece deja a obţinut rezultate.

Referitor la contracandidatul său, Vasile Blaga, preşedintele PDL a spus: "suntem prieteni şi colegi, indiferent de rezultat".

Emil Boc a venit miercuri seară la Oradea cu o aeronavă, fiind însoţit, printre alţii, de Elena Udrea, Anca Boagiu, Roberta Anastase, Traian Igaş, Gheorghe Falcă, Ioan Oltean, William Brînză, Mihai Stănişoară.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite