Boc: Munca este singura soluţie într-o societate democratică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc a declarat, după terminarea şedinţei Biroului Permanent al PDL, că oamenii trebuie să fie conştienţi că singura soluţie pentru ieşirea din criză este munca, iar guvernul pe care îl conduce are ca prioritate reducerea şomajului, precum şi finalizarea legii pensiilor şi cea a salarizării.

Şeful Executivul a precizat că "munca este singura soluţie într-o societate democratică" şi tocmai din acest motiv cei care se bazează pe ajutoare sociale trebuie stimulaţi să renunţe la această atitudine pasivă.

"Ţinta noastră este ca oamenii să fie ajutaţi să iasă din şomaj", a explicat Emil Boc.

Pe de altă parte, întrebat cum a petrecut de ziua sa de naştere, el a declarat că vreme de petreceri va fi când va pleca de la guvernare. Pentru a nu exista niciun dubiu, Boc a precizat că acest lucru se va întâmpla peste 5-8-12 ani. Emil Boc a împlinit astăzi 44 de ani. 

"E o zi obişnuită, ca şi toate celelalte. Am primit flori. Vreme de petreceri, după ce vom pleca de la guvernare, atunci e vreme de petreceri, deocamdată avem de muncă. Ca să fiu bine înţeles, despre vremea plecării de la guvernare, este acolo, peste 5-8-12 ani", a spus Emil Boc, înainte de a intra la şedinţa Biroului Permanent.

Majoritatea membrilor din conducerea PDL i-au urat premierul Boc, înainte de a intra la această şedinţă, "La mulţi ani!", sănătate şi putere de muncă, transmite Mediafax. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite