Boc: Începând de astăzi, ne pregătim în fiecare zi pentru succesul alegerilor din 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liberal-democraţii s-au întâlnit astăzi, la Poiana Braşov, pentru a face bilanţul activităţii politice a partidului şi a trasa viitoarele direcţii ale PDL.

La finalul primei runde de discuţii care au durat peste 4 ore, preşedintele PDL, Emil Boc, a anunţat că formaţiunea trebuie să se pregătească de astăzi, în fiecare zi, pentru succesul alegerilor din 2012, printr-o bună guvernare la nivel local şi central.

"Din 2001 încoace, PDL a reuşit să câştige toate alegerile la care a participat datorită parteneriatului cu Traian Băsescu, dar şi faptului că PD-L a fost ataşat de preocupările oamenilor şi datorită faptului că a fost un partid orientat spre viitor... . De astăzi, PDL trebuie să muncească în fiecare zi pentru a-şi pregăti succesul politic viitor. Asta nu se poate realiza decât dacă facem ce trebuie", a explicat Boc.

El a mai anunţat că s-a decis promovarea politicii "uşilor deschise" în PDL, pentru toţi cei care au competenţă, profesionalism şi vor să facă politică. "Îi invităm pe cei care astăzi stau pe tuşă să intre în politică, iar noi cei de la PDL le spunem că avem nevoie de competenţe în guvernare şi la nivel politic", a spus Emil Boc.

Preşedintele PDL a mai anunţat că se va înfiinţa o comisie de statut alcătuită din 23 de persoane, care se va întruni luni la Bucureşti, aceasta urmând să decidă asupra cadrului desfăşurării alegerilor din partid.

Emil Boc a declarat că noua comisie de Statut va pregăti cadrul desfăşurării alegerilor interne, cu toate precizărtile, modificările necesare dezvoltării instituţionale a PDL, axa fiind buna guvernare a ţării şi deschiderea partidului către competenţă şi profesionalism.

"Modul în care organizaţiile noastre vor răspunde acestei politici, câţi oameni noi, profesionişti, vor lăsa să intre în organizaţii, va fi şi un criteriu naţional de evaluare a organizaţiilor PDL", a mai spus Boc.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite