Boc: Forma finală a Legii salarizării va fi stabilită după discuţii cu patronatele şi sindicatele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc a declarat astăzi că forma finală a Legii salarizării unitare a bugetarilor va fi stabilită în urma discuţiilor cu partenerii sociali şi în urma discuţiilor din coaliţie.

Emil Boc a atras atenţia că până se va stabili forma finală a acutului normativ, orice scenarii care ar fi vehiculate pe această temă, n-ar face decât să bulverseze lumea, transmite Mediafax.

"Se discută cu sindicatele, cu patronatele, în interiorul coaliţiei, găsim cea mai bună formulă, după care vom anunţa forma finală", a spus şeful Executivului.

"În rest, cât timp suntem în lucru, nu venim cu tot felul de scenarii de lucru, pentru că nu am face decât să bulversăm oamenii. Când avem formula finală negociată, o prezentăm în urma şedinţei de Guvern", a adăugat Boc.

Premierul şi pe liderii grupurilor parlamentare au primit mandat astăzi, din partea Biroul Permanent al PDL, să grăbească adoptarea în Parlament a Legii educaţiei şi a Legii salarizării unitare. Dacă în zece zile aceste legi nu vor fi finalizate, Guvernul îşi va asuma răspunderea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite