Boc: Evaluarea miniştrilor se face în permanenţă, concluziile vor fi trase la momentul potrivit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc a declarat că evaluarea activităţii miniştrilor se face în permanenţă şi concluziile vor fi trase la momentul potrivit.

Întrebat fiind despre apropiata evaluare a activităţii miniştrilor, Emil Boc a ţinut să sublinieze că "se face în permanenţă, această evaluare, concluziile vor fi trase la momentul potrivit".

De altfel, acest subiect a fost unul abordat de mai mulţi lideri PDL, înaintea Biroului Permanent. Potrivit prim-vicepreşedintelui PDL, Teodor Stolojan se face o analiză asupra activităţii miniştrilor pentru a vedea "ce s-a făcut, ce nu s-a făcut şi pe urmă se discută".

Ministrul Turismului, Elena Udrea a atras atenţia că este datoria şi atributul prim-ministrului, care este şi preşedintele partidului, să facă evaluarea activităţii membrilor Guvernului, atâta timp cât există o promisiune în acest sens făcută parlamentarilor.

Săptămâna trecută, anumite voci din PDL au cerut o reformă a partidului şi o remaniere, precum şi un plan de restructurare şi o analiză pe miniştri, relatează Mediafax.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite