Boc a dat examen în faţa lui Udrea. Blaga "deplânge" dispariţia câinelui Vasile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL, Emil Boc, şi-a prezentat ieri moţiunea cu care candidează pentru un nou mandat la şefia partidului în faţa membrilor PDL din Capitală. Reuniunea a fost organizată de Elena Udrea, şefa PDL Bucureşti, şi a prilejuit o „luptă dură" cu televiziunile mogulilor, aflate pe hol, în afara sălii de şedinţă.

Realitatea nu este ceea ce se vede la Antena 1, Antena 3 sau Realitatea TV este şi o realitate favorabilă dacă va fi păstrată echipa, parteneriatul cu Traian Băsescu şi câştigarea alegerilor locale", a mai spus Boc, potrivit înregistrărilor obţinute de televiziunile menţionate. De altfel, tema mogulilor a revenit şi în vorbele Elenei Udrea, captate de aceleaşi posturi: "Crapă Antena de ciudă că nu a intrat la şedinţă". Finalul reuniunii i-a prilejuit lui Emil Boc să apară în faţa camerelor de luat vederi, flancat de Elena Udrea şi de Anca Boagiu. Şefa PDL Bucureşti a explicat şi de ce şedinţa s-a ţinut cu uşile închise: trebuiau discutate "oareşce tensiuni" doar între membrii partidului.

Memoriile câinelui Vasile

De cealaltă parte a baricadei, aflat în campanie în fieful său, la Oradea, contracandidatul lui Boc, Vasile Blaga, a dat o replică adversarilor săi, care l-au acuzat că este susţinut de televiziunile mogulilor. "Unde erau ei în perioada 2001-2004, când domnul Năstase lansa tezele de la Snagov pentru destructurarea Partidului Democrat? Mai fac şi câte-o glumă, că eram doar vreo cinci - şase oameni în curte la Modrogan şi câinele Vasile. Păcat că Vasile a murit fără să-şi scrie memoriile, că avea ce spune", a afirmat Blaga. El a evitat însă să o nominalizaze pe Elena Udrea, cea care lansase acuzaţia şi care în perioada menţionată nu era membru PD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite