Boc şi Orban au dansat împreună de nevoie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liberalul Ludovic Orban s-a întâlnit, sâmbătă noaptea, cu liderul PD, Emil Boc, cei doi politicieni etalându-şi talentele de dansatori în discoteca complexului Vox Maris din Costineşti, unde

Liberalul Ludovic Orban s-a întâlnit, sâmbătă noaptea, cu liderul PD, Emil Boc, cei doi politicieni etalându-şi talentele de dansatori în discoteca complexului Vox Maris din Costineşti, unde sunt cazaţi democraţii care participă la şcoala de vară a tinerilor PD.
Ludovic Orban şi-a făcut apariţia la Vox Maris, la o oră după miezul nopţii. El s-a întreţinut, câteva minute, cu fiica cea mică a şefului statului, Elena Băsescu. Zâmbitor şi nonşalant, liberalul s-a îndreptat spre masa la care era aşezat şeful PD, Emil Boc, venit şi el la Costineşti, după meciul de fotbal România Bulgaria, de la Constanţa. Boc şi Orban s-au salutat cu destulă răceală, liberalul rămânând în picioare, lângă democratul care stătea aşezat în capul mesei. Cum Orban nu părea că vrea să plece de lângă Boc, fiica cea mică a preşedintelui a intervenit prompt, pentru a salva situaţia. Tânăra Elena Băsescu i-a şoptit ceva lui Emil Boc, iar liderul PD s-a ridicat în picioare, declarând că se duce să joace tenis de masă. Boc a plecat, iar Orban a rămas, zâmbind. Liberalul a intrat direct în discoteca Vox Maris, unde s-a distrat cu tinerii PD, dansând, fără nicio reţinere, alături de ei. După aproape o oră, în discotecă a venit şi liderul PD, spre uimirea tinerilor democraţi, care îşi imaginau că Boc doarme de mult. După ce şi-a bătut adversarii la tenis de masă, Boc a aflat că Orban e în discotecă, alături de tinerii PD. Democratul nu a stat prea mult pe gânduri şi a urmat exemplul colegului său de Alianţă, prinzându-se într-o serie frenetică de dansuri, pe care a terminat-o după aproape o oră.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite