Boc despre cazul Nicolescu: PSD şi PNL au regizat un circ mediatic pentru a ascunde o posibilă faptă de corupţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opoziţia a fost dur criticată de premierul Emil Boc, deoarece "circul mediatic creat de PSD şi PNL" în jurul preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, "afectează credibilitatea României şi a Justiţiei" în momentul în care se dă votul final pe adearea la Schengen.

"Liderii PSD şi PNL au regizat acest circ mediatic pentru a ascunde o posibilă faptă de corupţie a unui membru important al PSD", a declarat primul ministru.

Premierul a declarat că "Opoziţia încearcă să manipuleze opinia publică legând un protest maşnic a angajaţilor de la Dacia, la Mioveni, de o decizie a unui judecător şi de o problemă medicală".

Emil Boc a declarat că partideul pe care îl conduce "nu s-a amestecat în actul de justiţie, nu a exercizat presiuni asupra acestuia, indiferent despre cine a fost vorba". Potrivit acestuia, PNL şi PSD sunt partidele care pun presiune pe judecători şi procurori prin tot circul făcut în jurul arestării lui Nicolescu.

"Sunt obligat să fac aceste precizări pentru că PSD şi PNL fac zid împotriva justiţiei", a adăugat Boc.

Prima care a apărat PDL-ul de atacul Opoziţiei în cazul Nicolescu a fost Elena Udrea.

"Eu mă întreb dacă domnul procuror Ponta primea ordine de la Năstase, când avea activitate de procuror, pentru că altfel nu-mi explic de ce este aşa de sigur că se fac presiuni politice sau se dau ordine din partea politicului asupra procurorilor", a declarat Udrea, la RFI.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat joi seară, la Realitatea TV, că arestarea preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, "ţine direct de viaţa politică" şi de vestea că PNL se va alia cu PC, anunţată în urmă cu trei zile la Iaşi.

Preşedintele PSD a afirmat că senatorul PDL Mircea Andrei ar fi spus presei din judeţul Argeş că şi "Constantin Nicolescu şi arhiepiscopul Calinic vor avea probleme şi le va demonstra el că cine se pune cu PDL va plăti pentru asta".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite