Boc în Colegiul Director: E varianta congresului sau cea a unei echipe cu mine preşedinte - surse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL, Emil Boc, le-a spus, joi, democrat-liberalilor în şedinţa Colegiului Director că sunt câteva variante pentru situaţia din partid, printre care organizarea unui congres extraordinar sau o nouă echipă în care el să rămână preşedinte, au precizat pentru Mediafax, surse din PDL.

Potrivit surselor citate, Emil Boc a arătat că nu este de acord cu una dintre cele trei variante, fără să spună care este aceasta.

El a menţionat două variante posibile, respectiv organizarea unui congres extraordinar sau instalarea unei echipe de conducere de tranziţie, în care el să rămână preşedinte.

Sursele citate au mai arătat că Boc le-a spus democrat-liberalilor că trebuie să discute cu toţii, să spună ce părere au şi dacă mai sunt şi alte variante.

Liderul organizaţiei PDL Neamţ, Gheorghe Ştefan, a anunţat, joi, în şedinţa Colegiului Director, că îşi dă demisia din funcţia de vicepreşedinte al partidului şi propune o conducere interimară a partidului care să fie asigurată de o echipă de parlamentari de Bucureşti, au precizat surse din PDL.

Potrivit surselor citate, Gheorghe Ştefan a motivat această propunere cu faptul că parlamentarii de Bucureşti sunt mai liberi şi nu trebuie să se deplaseze din teritoriu.

Sursele menţionate au mai spus că la începutul şedinţei Colegiului Director preşedintele PDL, Emil Boc, şi şeful campaniei electorale a partidului, Vasile Blaga, au prezentat situaţia din PDL şi rezultatul alegerilor, iar apoi mai mulţi lideri de organizaţie s-au înscris la cuvânt pentru a-şi expune punctele de vedere.

Şedinţa Colegiului Director este în desfăşurare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite