Boc, Blaga şi Videanu au introdus cenzura în Partidul Democrat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Partidului Democrat a decis, ieri, să interzică tuturor membrilor acestui partid - inclusiv celor care sunt membri în Biroul Permanent Naţional - să mai facă declaraţii publice

Conducerea Partidului Democrat a decis, ieri, să interzică tuturor membrilor acestui partid - inclusiv celor care sunt membri în Biroul Permanent Naţional - să mai facă declaraţii publice fără acordul principalilor trei lideri ai PD, Emil Boc, Adriean Videanu şi Vasile Blaga. Decizia a fost adoptată în unanimitate.

Urmează ca departamentul de comunicare al PD să facă o listă cu membri de partid specializaţi pe anumite subiecte. Chiar şi persoanele din acest grup vor trebui ca, înainte de fiecare emisiune, să afle de la Boc, Blaga sau Videanu care este linia politică a partidului. Potrivit unor surse din PD, această măsură a fost luată ca urmare a faptului că persoane precum senatorul Marius Marinescu sau Elena Udrea au apariţii în media din ce în ce mai frecvente, în cadrul cărora exprimă opinii total diferite de cele ale conducerii PD. Ieri, în şedinţa conducerii PD, cazul lui Marinescu a fost oferit ca exemplu. În şedinţele anterioare ale Biroului Permanent Naţional al PD, Elena Udrea a fost criticată pentru faptul că a lansat scandalul bileţelului fără să se consulte cu liderii partidului.

PD a mai adoptat de cel puţin două ori astfel de decizii, în care cere membrilor săi să se abţină de la declaraţii publice. Acestea nu au fost însă respectate niciodată. Potrivit statutului, vicepreşedinţii acestui partid exprimă punctul de vedere al PD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite