Boagiu: Politicienii care văd doar culoarea sacoului şi cupa sutienului sunt analfabeţi politici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anca Boagiu a declarat, vineri, la Şcoala de Vară a OFPDL, că un politician care nu vede decât "cupa de la sutien şi culoarea sacoului" nu va vedea niciodată ce înseamnă buget de stat sau investiţii, făcând referire la cei din USL.

"Păi aceştia sunt repetenţii la şcoala politică, sunt analfabeţii politici care nu au înţeles un lucru. Un politician (...) care nu vede decât înălţimea tocului, cupa de la sutien sau culoarea sacoului nu va vedea niciodată ceea ce înseamnă buget de stat, investiţii, program de investiţii blocate, ce înseamnă oamenii pe care azi i-am întâlnit pe autostradă spunându-mi că vor fi concediaţi. Fac parte din cei 100.000 de oameni care au căpătat locuri de muncă graţie programului de autostrăzi al PDL", a susţinut ea.

Anca Boagiu a menţionat că "ei (n.r. - cei din USL) n-au înţeles că au de guvernat o ţară, nu de făcut politică de doi lei şi jumătate şi de pus în pericol stabilitatea unei ţări", scrie NewsIn.

Fostul ministru al Transporturilor a mai declarat că în drumul spre mare a avut emoţii gândindu-se la Autostrada Soarelui, care ar fi trebuit deja să fie inaugurată la patru benzi.

"Astăzi, în maşină pe autostradă, am avut o zi emoţionantă pentru mine. (...) În locul nostru, sau cel puţin al portofoliului pe care l-am ocupat, a venit o gaşcă şi a blocat tot programul de investiţii din România. O gaşcă care, acum cinci zile, ar fi trebuit să inaugureze această autostradă la patru benzi. Din păcate, nu s-a întâmplat şi probabil că vom mai aştepta. De ce? Păi cum să fie capabili nişte politicieni iresponsabili şi care habar nu au care sunt valorile la care trebuie să se raporteze atunci când ai în mână frâiele ţării, să ducă mai departe programe de investiţii de o asemenea amploare?!", a conchis Anca Boagiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite