Blaga sugerează că şi Băsescu a fost un caporal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, i-a dat replica ieri şefului statului, subliniind că întotdeauna a spus că partidul trebuie condus ca în perioada 2001-2004, iar dacă atunci PDL a fost condus de un caporal, atunci aşa îl va conduce şi el

„Eu am spus în permanenţă că partidul trebuie condus ca în perioada 2001-2004. Dacă atunci a fost condus de un caporal, atunci aşa o să-l conduc şi eu", a spus Blaga, înaintea şedinţei conducerii PDL de ieri. Replica lui a venit după ce, duminică, preşedintele Traian Băsescu a spus că PDL „nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte".

Înfrângere de etapă pentru Blaga

După critica prezidenţială de duminică, tabăra Blaga a primit încă o lovitură ieri când, în şedinţa Biroului Permanent Naţional (BPN) s-a discutat  propunerea de triplare a numărului de delegaţi la Convenţia Naţională din mai, susţinută în special de oamenii secretarului general. Cu 14 voturi „împotrivă" şi 11 „pentru", ideea a fost respinsă, numărul iniţial de delegaţi -1.400 - fiind astfel bătut în cuie, deşi săptămâna trecută şi susţinătorii lui Boc se declaraseră de acord cu răsturnarea calculelor iniţiale. Potrivit unor surse, exact în momentul votului, din sală au plecat vicepreşedintele PDL George Scripcaru şi şefa femeilor democrat-liberale, Sulfina Barbu, consideraţi oamenii premierului. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite