Blaga, despre MRU: Este un candidat viabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga, preşedintele PDL
Vasile Blaga, preşedintele PDL

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni, întrebat despre "problemele de imagine" ale fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu, că acesta "este un candidat viabil".

Vasile Blaga a fost întrebat dacă Mihai Răzvan Ungureanu se mai încadrează în criteriile Alianţei România Dreaptă şi dacă mai este un candidat viabil, în condiţiile în care ar avea unele probleme de imagine, făcându-se referire la fondul de protocol al guvernului pe vremea când Ungureanu era prim-ministru.

 "Este un candidat viabil şi convingerea mea este că va explica foarte clar ce a fost acolo", a spus Blaga despre Mihai Răzvan Ungureanu.
 Întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, despre achiziţiile făcute din Fondul de protocol al Guvernului în timpul mandatului său, Ungureanu a răspuns:

"Achiziţiile nu le-a făcut primul-ministru. Evident nu, nu există în cazul acesta o implicare a primului-ministru. Este un proces de intenţie şi, mai mult decât atât, din păcate, un jalnic atac la persoană. Nu e nicio problemă dacă unii înţeleg lupta politică şi în felul acesta, este dreptul domniilor lor. Pentru noi, lupta politică nu înseamnă aşa ceva, înseamnă propunere, alternativă de guvernare. Vom oferi un asemenea lucru şi credem că în felul acesta ne identificăm ca fiind şi sobri, şi serioşi, şi interesaţi de binele tuturor".

Întrebat care a fost scopul acestui atac la persoană, Ungureanu a răspuns că acesta este determinat de faptul că ARD creşte, iar în rândurile conducerii USL se instalează o teamă cu privire la acest lucru.


Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite