Blaga: Sunt discuţii foarte responsabile în şedinţa Colegiului Director

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, a ieşit pentru câteva minute din şedinţa Colegiului Director, el spunându-le ziariştilor că „sunt discuţii foarte responsabile" şi că discuţiile sunt doar la început.

Blaga a ieşit pentru câteva minute din şedinţă, iar la întrebările ziariştilor despre discuţiile din Colegiul Director, el a răspuns că „sunt discuţii foarte responsabile".

Întrebat despre ideea privind o conducere interimară a partidului, Vasile Blaga a răspuns: „Suntem doar la începutul discuţiilor".

Liderul organizaţiei PDL Neamţ, Gheorghe Ştefan, a anunţat, joi, în şedinţa Colegiului Director, că îşi dă demisia din funcţia de vicepreşedinte al partidului şi propune o conducere interimară a partidului care să fie asigurată de o echipă de parlamentari de Bucureşti, au precizat surse din PDL.

Potrivit surselor citate, Gheorghe Ştefan a motivat această propunere cu faptul că parlamentarii de Bucureşti sunt mai liberi şi nu trebuie să se deplaseze din teritoriu.

Sursele menţionate au mai spus că la începutul şedinţei Colegiului Director preşedintele PDL, Emil Boc, şi şeful campaniei electorale a partidului, Vasile Blaga, au prezentat situaţia din PDL şi rezultatul alegerilor, iar apoi mai mulţi lideri de organizaţie s-au înscris la cuvânt pentru a-şi expune punctele de vedere.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite