Blaga, despre alegerile prezidențiale: Ungureanu este cel mai bine plasat candidat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Blaga, preşedintele PDL, a spus că, în acest moment, Mihai Răzvan Ungureanu este cel mai bine plasat candidat al dreptei pentru alegerile prezidențiale. De asemenea, a subliniat că Alianţa de Centru-Dreapta are un timp limitat pentru a se dezvolta.

"Candidaţii la prezidenţiale nu îi scoţi din buzunar. La construirea acestei Alianţe avem un mare duşman, timpul. Nu mai avem la dispoziţie doi ani, cum am avut cu Alianţa DA. Avem experienţă mai multă acum, dar timpul e mai aspru cu noi", a spus Blaga, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV.

Cât despre candidatul PDL la prezidenţiale, Blaga a spus că şi-ar dori să intre în cursă, dar cu condiţia să fie cel mai bine plasat în sondaje.

"Vorbim de mecanisme cinstite în interiorul nostru. Va candida cel mai bine plasat dintre membrii acestei construcţii. Pe sondajele noastre, în acest moment, are patru puncte în faţă domnul Ungureanu. Eu sunt foarte cinstit. Recunosc toate analizele".

Inițiativa Civică de Centru-Dreapta, PDL, PNȚCD, Noua Republică și Fundația Creștin-Democrată au semnat, miercuri, manifestul politic "Români, sus inima! România are viitor", acesta fiind primul pas al alianței electorale de centru-dreapta care va participa la alegerile parlamentare din 2 decembrie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite