Blaga şi ai lui vor demisia premierului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La şedinţa premierului Emil Boc cu parlamentarii PDL, care a avut loc astăzi, au fost voci i-au sugerat Primului Ministru să ia în calcul şi demisia din conducerea Guvernului. Printre acestea s-a numărat şi preşedintele Senatului, Vasile Blaga.

Întânirea conducerii conducerii PDL cu parlamentarii partidului s-a dovedit tensionată. Premierul Emil Boc a fost somat de colegii de partid, să ia în calcul plecarea de la conducerea Executivului, pe fondul problemelor din ultima perioadă.

Astfel, Vasile Blaga i-a sugerat plecarea lui Emil Boc, susţinând că e „nevoie de o mişcare mai amplă, nu de o simplă remaniere". Şi deputatul PDL a reiterat ideea plecării lui Boc, motivând pe lângă dăunarea imaginii partidului şi insuficienţa fondurilor pentru colegii. Ei au atras atenţia că , deşi în Biroul Permanent Naţional s-a decis ca banii să meargă direct la primării, banii ajung tot la consiliile judeţene.

"Păi ce facem? Noi suntem la putere şi tot Opoziţia ia banii? Că noi avem doar 14 consilii judeţene, iar ei au restul", i-ar fi spus deputatul PDL Constantin Dascălu lui Boc.

Întrebat la finalul şedinţei dacă parlamentarii PDL i-au cerut demisia, Boc a răspuns că "s-au discutat mai multe aspecte politice". "Important e că şi ca partid, şi ca Guvern, ştim ce avem de făcut. Le-am spus colegilor că ştim foarte bine ce avem de făcut şi ce avem de propus".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite