Blaga - buldogul contra lui Oprescu - zburătorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Războiul candidaţilor la Primăria Generală a intrat în faza clipurilor electorale ironice. Oprescu îl ia peste picior pe Blaga, într-un clip cu un buldog, iar Blaga contraatacă râzând de

Războiul candidaţilor la Primăria Generală a intrat în faza clipurilor electorale ironice. Oprescu îl ia peste picior pe Blaga, într-un clip cu un buldog, iar Blaga contraatacă râzând de "zburătorul" Oprescu.

Doctorul Oprescu s-a lansat ieri pe site-ul www.youtube.com cu un clip în care încearcă să se descotorosească de un câine, aluzie la contracandidatul său, comparat, chiar de preşedintele Băsescu, cu un buldog.

Într-un costum gri, cu cravată roşie în dungi, doctorul apare într-un peisaj cu pajişte, deranjat de un buldog, care i se plimbă la picioare.

În tot acest timp, senatorul spune în cameră "nu am niciun fel de stăpân, nu fac parte dintre primarii de vitrină". "Du-te, măi, mai încolo! Du-te la stăpânul tău!", zice Oprescu către câinele prietenos, pe care îl îndepărtează în cele din urmă, aruncându-i o minge. Vasile Blaga, în schimb, ironizează ideea "autostrăzii zburătoare" a lui Sorin Oprescu.

Blaga dă replica cu "zburătorul"

Cu întreruperi din off - râsete şi caricatura unei autostrăzi decorate cu baloane, proiectată peste un oraş cenuşiu -, clipul său reia replicile schimbate la emisiunea "Naşul" cu Oprescu. "Pe unde va trece autostrada, pe deasupra Palatului Victoria, a Teatrului Naţional?", întreabă Blaga.

"Pe deasupra străzii Mihăileanu", zice doctorul. Urmează râsete şi din nou cei doi candidaţi bătându-şi capul cu geometria, cum să se facă autostrada, pe raza sau pe diametrul cercului, dacă să treacă peste locuinţe sau prin faţa lor.

În cele din urmă, clipul lui Blaga, numit "The show about nothing" (Show-ul despre nimic) se încheie cu Oprescu decis să facă autostrada plină de verdeaţă, antifonată, ca în alte "capitale de largă respiraţie democratică".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite