Blaga despre scandalul dintre Neamţu şi Udrea: Ne vom armoniza tot mai mult punctele de vedere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga
Vasile Blaga

Vasile Blaga, a declarat, miercuri, în legătură cu schimbul de replici dure între preşedintele Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, şi Elena Udrea, că sunt şi asperităţi atunci când se formează o construcţie cum este alianţa de centru-dreapta, însă punctele de vedere se vor armoniza.

„Sunt şi asperităţi atunci când porneşti la o astfel de construcţie şi ele s-au manifestat şi atunci când am construit Dreptate-Adevăr. Părerea mea este că ne vom armoniza tot mai mult punctele de vedere, mai ales că avem şi instituţii cum este Comisia de etică, care să reglementeze toate situaţiile de acest gen“, a declarat Vasile Blaga la finalul semnării manifestului alianţei de centru-dreapta.

Referitor la schimbul de replici, Neamţu a declarat că, uneori, „este normal să existe nu confruntări, dar un dialog transparent, deschis şi această alianţă are o Comisie de etică“.

„Eu nu sunt procuror şi nu fac liste, am făcut câteva aprecieri legate de stilistică şi, până la urmă, cred că ceea ce ne uneşte este mai important decât ceea ce ne dezbină. Scopul dreptei nu este să declanşeze războaie intestine, ci să identifice corect inamicul din exterior, care este USL“, a precizat Neamţu, subliniind că românii suferă din cauza USL şi nu din cauza unor polemici de pe Facebook.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei va conduce Comisia de etică a viitoarei alianţe.

Liderul Noua Republică, Mihail Neamţu, i-a cerut Elena Udrea să se retragă din politică, deoarece este un politician compromis.În replică, Udrea a declarat că se teme de „aroganţa şi autosuficienţa unora care, fără un merit în trecut, se proclamă prezentul şi viitorul“.


Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite