Blaga: USL a rupt România de restul lumii, minciuna a ajuns politică de stat, iar primul mincinos este premierul Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga
Vasile Blaga

Blaga i-a atacat dur pe liderii USL, în discursul ţinut azi la Parlament, spunând că cele şase luni de guvernare  USL au însemnat promisiuni neonorate, instabilitate şi insecuritate, "pârjolirea" ţării şi ruperea ei de restul lumii.

"Uitaţi-vă în ce hal au adus ţara Ponta, Antonescu, Voiculescu. Peste tot ură, vrajbă, dezbinare. Societatea e polarizată, nimic nu se mai construieşte. În cinci luni de guvernare, stânga socialistă a dovedit incompetenţa, a reuşit să sădească sămânţa vrajbei în viaţa noastră", a spus Blaga.

"Guvernarea USL îşi arată roadele: promisiuni neonorate, instabilitate, insecuritate, creşterea sărăciei. Minciuna a ajuns politică de stat, dar primul mincinos din păcate este chiar primul-ministru", a spus Blaga.

România a fost pârjolită de-a dreptul, a mai zis Blaga, instituţiile statului au fost răvăşite, destabilizate, iar USL a reuşit să o întoarcă  în anii '90.

"Niciodată România nu a fost mai aproape de prăpastie. Era să ne prăbuşim. Experimentele USL au adus România aproape de izolare, ne-au rupt de lume. Ponta şi Antonescu şi-au bătut joc de ani întregi de muncă ai acestui popor. USL a depărtat România de Schengen", a spus Blaga.

Liderul PDL a arătat că e momentul ca această pagină neagră de istorie să fie ruptă.

"Noi propunem normalitatea, care înseamnă democraţie, stat de drept, domnia legii. Proiectul nostru e să ne unim forţele într-o alianţă puternică, curată, care să îndrepte răul făcut României de guvernarea socialistă, care să apere democraţia şi statul de drept, care să consolideze democraţia, pentru o Românie dreaptă", a spus Blaga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite