Blaga: Tălmăcean nu va mai dansa cu Blaga preşedinte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Făcând referire la situaţia PDL-ului în sondaje, Vasile Blaga a declarat că datul în spectacol a membrilor de partid nu este un lucru admisibil. În replică, Edmond Tălmăcean, a declarat că deşi îl admiră pe Vasile Blaga, el a este semnatar al moţiunii lui Theodor Paleologu pentru şefia partidului.

Vasile Blaga a declarat, pentru Impactnews: "Dacă are talente, sunt emisiuni de genul Dansez pentru tine. Să se ducă acolo".

"Partidul lui Tălmăcean te îngrozeşte. Nu-l vedeţi pe omul ăsta? Într-o seară cântă, în alta dansează. Nu va mai dansa cu Blaga preşedinte!’, a spus Blaga, la intalnirea cu o parte a organizatiei PDL sector 6. Doar o parte, pentru ca Elena Udrea l-a certat aspru pe primarul Poteras ca l-a sprijinit pe Blaga sa se vada cu membrii organizatiei. "Daca nu vom avea grija, cu toate modificarile pe care le facem la legea electorala, vom avea probleme in alegeri. Multi dintre primari stau acum si doar se uita. Ne vor parasi pentru ca le va fi rusine", a atras atenţia Vasile Blaga.

Invitat la Realitatea TV, Tâlmăcean a subliniat că el a dorit să transmită un mesaj generaţiei tinere, care trebuie să ştie să se distreze. El a mărturisit că nu este mândru de prestaţia sa ca dansator, iar despre piesele fredonate a precizat că acestea au fost un mesaj de încurajare pentru ceilalţi membrii ai partidului. 

"Faptul că am cântat şi am dansat arată calităţile poporului român, suntem un popor latin" a spus Edmond Tălmăcean.


Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite