Vasile Blaga: Puțină liniște pe scena politică nu strică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga
Vasile Blaga

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit, miercuri seara, despre atitudinea lui Traian Băsescu de a nu face declarații, precizând că, în ultimele două luni de zile s-au spus de multe ori lucruri "exagerate", atât din partea USL cât şi din cea a democrat-liberalilor, iar "puţină linişte nu strică".

"Eu cred că de două luni, începând cu 1 iulie s-au spus foarte multe pe scena politică românească. De multe ori, lucruri exagerate de ambele părţi, şi mă refer aici la cele două grupări care s-au confruntat la referendum, de multe ori lucruri grele, de ambele părţi, deci nu fac aici o distincţie între unii şi alţii şi cred că puţină linişte nu strică. De altfel văd că nici domnul senator Crin Antonescu nu excelează de o săptămână cu ieşiri publice, nici domnul Ponta şi eu cred că nu este un lucru rău. Sunt convins, când va dori să comunice, domnul preşedinte îşi va spune punctul de vedere", a susţinut el într-o emisiune la Realitatea Tv.

Întrebat dacă a vorbit cu preşedintele în ultimele zile, Blaga a spus că vorbeşte "destul de des" cu Traian Băsescu despre probleme de "interes naţional".

"Sigur, vorbesc destul de des cu preşedintele. Discutăm doar de probleme de interes naţional, cum sunt problemele economice care sunt într-adevăr dificile. Nu am avut, şi nu am astfel de discuţii cu preşedintele (n.r - despre ce vrea să facă în următoarea perioadă). Eu sunt preşedintele PDL, el este preşedintele României", a conchis Vasile Blaga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite