Blaga: Meseriile de chelner şi vameş sunt onorabile, nu trebuie să plagiezi ca să le faci cu cinste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga
Vasile Blaga

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, în legătură cu faptul că premierul l-a calificat drept un chelner al lui Traian Băsescu, că meseriile de chelner şi vameş sunt onorabile şi că nu trebuie să furi şi să plagiezi pentru a îndeplini cu cinste aceste meserii, transmite Mediafax.

Întrebat cum vede faptul că Victor Ponta îl vede în categoria chelnerilor lui Traian Băsescu, Blaga a replicat: „Şi meseria de chelner şi cea de vameş sunt meserii onorabile, ca toate celelate dacă îţi câştigi pâinea cinstit. Nu trebuie să furi şi să plagiezi ca să îţi îndeplineşti cu cinste cele două meserii".

El a adăugat că, pe de altă parte, propunerea PDL privind colaborarea pentru a găsi soluţii pentru ţară rămâne în picioare. „Pe de altă parte, propunerea PDL rămâne în picioare. Credem că este nevoie ca toate forţele politice responsabile să se unească pentru a găsi soluţiile pentru a scoate România din impas", a mai spus Blaga.

Premierul Victor Ponta a precizat, marţi, referindu-se la declaraţiile privind coabitarea avansate de liderii PDL, că Vasile Blaga şi Mihai Răzvan Ungureanu sunt chelnerii „muşteriului" Traian Băsescu, care îi execută ordinele, precizând că că el nu coabitează cu chelneri.

Ponta a declarat, marţi, că preşedintele interimar, Crin Antonescu, are dreptul constituţional de a o numi, miercuri, pe Mona Pivniceru la şefia Ministerului Justiţiei şi l-a acuzat pe liderul PDL Vasile Blaga că a indus în eroare jurnaliştii şi spunând despre acesta „nu ştie, săracul, e vameş".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite