Blaga: Victor Ponta trebuie să plece din fruntea Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga
Vasile Blaga

Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, că Victor Ponta trebuie să plece din fruntea guvernului şi USL să nominalizeze un premier reponsabil, în contextul criticilor aduse propunerii de trecere a CSM şi Parchetelor sub control parlamentar.

"Dacă ar fi bărbat, ar trebui să plece. Nu poţi să declari că trebuie să controleze Parlamentul Parchetul şi CSM", a spus Blaga, la reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai PDL.

Blaga a susţinut că Victor Ponta "iese din domeniul logicului de orice fel" şi i-a criticat pe liderii USL care spuneau că nu deţii Puterea dacă nu ai control asupra Justiţiei.

"Din păcate, îmi pare rău că acestui mod de gândire i s-a aliat şi PNL. Este inadmisibil acest lucru şi nu va rămâne nesancţionat de opinia publică internă şi internaţională", a mai declarat preşedintele PDL.

Liderul democrat-liberal a mai susţinut că Victor Ponta "habar nu are de guvernare".

"Pe lângă faptul că habar nu are de guvernare, a întrecut măsura şi, îm pare rău că trebuie să spun, trebuie să plece de acolo şi repede, USL, cât mai guvernează, să nominalizeze un premier responsabil, pentru că domnul Ponta, e adevărat a rămas fără jumătate din guvern, a trecut ca ministru interimar pe la aproape toate ministerele, dar trebuie să plece, este o declaraţie absolut iresponsabilă", le-a spus Vasile Blaga aleşilor locali ai PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite