Blaga: Dacă USL nu obține 49% la alegeri, garantat propunem liberalilor constituirea unei alianțe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga
Vasile Blaga

Președintele PDL Vasile Blaga a declarat miercuri după-amiaza, la România TV, că, dacă USL nu va obține 49%, atunci ARD va propune PNL construirea unei alianțe.

Întrebat dacă ARD va propunere liberalilor o alianță în cazul în care USL nu va obține 49% la alegerile parlamentare, Vasile Blaga a răspuns răspicat: "Garantat da". "Am guvernat foarte bine cu PNL-ul în 2005, 2006, 2007. Eu spun că PNL îşi rezolvă ei problemele acolo. Cu Crin, fără Crin este treaba lor. Preşedintele PNL-ului este Crin Antonescu. Eu spun cu PNL. Ce vor decide dânşii acolo, eu nu ştiu", a continuat liderul PDL.

Președintele democrat-liberal consideră că Gigi Becali și candidatura sa pe listele PNL ajută enorm Alianța România Dreaptă. "Nu poți să îl acuzi pe domnul Becali că face politică, dar modul în care totuşi se exprimă faţă de tot ceea ce mişcă în ţara asta, eu nu cred că a rămas în afară de domnul Antonescu liberal netaxat, poate domnul Antonescu şi domnul Nicolăescu, în rest i-a făcut praf pe toţi, bucăţică cu bucăţică. Nu cred eu că sunt foarte fericiţii liberalii când spune ce spune despre Neagu Djuvara sau despre altcineva, nu este un lucru care să placă", a comentat Blaga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite