Blaga: Şedinţa plenului o miză uriaşă, Antonescu şi Ponta pot demonstra că îşi ţin promisiunile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga, noul preşedinte al PDL
Vasile Blaga, noul preşedinte al PDL

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni că şedinţa plenului reunit în care se citeşte decizia CCR, reprezintă o miză ,,uriaşă" pentru România, iar Victor Ponta şi Crin Antonescu au ocazia ,,să demonstreze" că se achită de obligaţiile luate faţă de Comisia Europeană şi faţă de SUA.

"Astăzi în Parlamentul României este o miză uriaşă pentru ţară în care puterea politică actuală, domnii Antonescu şi Ponta demonstrează că se achită de obligaţiile luate faţă de Comisia europeană, faţă de SUA în care a avut discuţii şi a avut recomandări din partea celor mai importante personalităţi şi că îşi respectă punct cu punct obligaţiile, inclusiv decizia de a respecta hotărârile CCR", a spus el.

"Este o miză foarte importantă pentru Românie, pentru români şi eu cred că nu vor lungi ( parlamentarii USL n.r.) această situaţie. Am înţeles din stenogramele şedinţelor de săptămâna trecută din BP Reunite că dânşii ( cei din USL n.r.) au dorit această zi tocmai pentru a-şi aduce în sală colegii, că doresc să pună capăt situaţiei de incertitudine", a întărit preşedintele PDL.

Democrat-liberalul a mai spus că PDL încearcă o prezenţă ,,cât mai bună" la plenul reunit, precizând că din totalul de 142 de parlamentari vor fi prezenţi 133, scrie NewsIn. "Ipoteza este că noi încercăm o prezenţă cât mai bună, şi v-am spus din toate datele pe care le am vor lipsi maxim nouă colegi, deci înseamnă că vom avea 133 din 142 de colegi. Dar sper să mai vină şi dintre cei nouă care în acest moment erau în incertitudine. Deci noi mergem, aproape toţi", a susţinut el.

"Dacă în Parlament sunt oameni care respectă poporul român, îi respectă pe cetăţeni, dacă liderii celor trei formaţiuni din actul guvernamental îşi respectă promisiunile pe care le-au făcut nu o să avem surprize", a conchis Vasile Blaga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite