Blaga: Nicolăescu e exaltat. PSD are declaraţii contrare. Cred că e o problemă între PSD şi PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga
Vasile Blaga

Preşedintele PDL Vasile Blaga consideră că deputatul PNL Eugen Nicolăescu este "exaltat" atunci când afirmă că declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu ar fi motiv pentru o nouă suspendare.

"Am văzut în acelaşi timp puncte de vedere ale unor importanţi lideri PSD în contradicţie totală cu cele spuse de domnul Nicolăescu. Eu cred că aici sunt probleme, de altfel, între PSD şi PNL, nu vreau să le adâncesc eu", a adăugat Blaga.

Întrebat despre declaraţia lui Traian Băsescu referitoare la faptul că actuala majoritate parlamentară a făcut "ţăndări" statul de drept, Vasile Blaga a răspuns: "Aţi văzut toate reacţiile internaţionale şi noi, ca democrat-liberali, ne-am pus întrebarea dacă această coaliţie mai urmăreşte parcursul euro-atlantic al României, pentru că, doar din declaraţiile domnului Antonescu, doar că nu a dat foc drapelului american, cum s-a întâmplat în piaţa centrală din Cairo".

Preşedintele PDL a comentat şi poziţia liderilor USL faţă de partenerii externi.

"Antonescu şi-a declarat ca principal adversar Departamentul de Stat al SUA şi, iată, domnul Ponta pune sub semnul întrebării declaţiile comisarilor europeni în funcţie de cum îi convine", a adăugat liderul PDL.

El a menţionat că nu poate exista un om de bună-credinţă în România care să se îndoiască de faptrul că credibilitatea externă a ţării nu au avut de suferit în ultimele două luni.

Viceliderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, a declarat, marţi, că declaraţiile preşedintelui Tarian Băsescu ar fi un motiv pentru a fi din nou suspendat, el arătând că "lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite