Blaga: Câtă vreme USL nu renunţă confiscarea statului de drept, nu colaborăm

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga
Vasile Blaga

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, că a fost felicitat telefonic de premierul Victor Ponta, însă a precizat că democrat-liberalii nu vor colabora cu USL câtă vreme această formaţiune încearcă să confişte statul, notează Mediafax.

Blaga a fost întrebat dacă a fost felicitat de premierul Victor Ponta.

„Mi-a dat şi un telefon, da", a răspuns liderul PDL.
În ceea ce priveşte speranţa exprimată de Victor Ponta pentru normalizarea relaţiilor putere - opoziţie, Blaga a susţinut că o colaborare cu USL deocamdată nu este posibilă din cauza atitudinii actualei puteri.

„Atâta timp cât singura grijă a USL este să confişte statul, instituţiile lui, să pună sub semnul întrebării decizii ale instituţiilor statului care nu le convin, ca cea a Curţii Constituţionale, să inventeze «grăjdeni» de câte ori au nevoie, pe ultimul îl cheamă Pop, fostul ministru al Educaţiei, nu vom putea colabora. În schimb, în Parlament, pe probleme de interes naţional, de fiecare dată vom colabora", a explicat Blaga.

Vasile Blaga a fost ales preşedintele PDL în cadrul Convenţiei Extraordinare de sâmbătă, cu 1197 de voturi „pentru" şi 28 de voturi „împotrivă".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite