Blaga: Antonescu nu va mai fi nici măcar candidat la alegerile din 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a susţinut, sâmbătă, la Târgu-Cărbuneşti, că liberalul Crin Antonescu nu va mai fi nici măcar candidat la alegerile prezidenţiale din 2014.

"Ăsta este PDL, partidul care la timpul lui, când era pe cai mari, cum crede Ponta că e astăzi. Ăsta este partidul pe care Antonescu, nerăbdător, vrea să îl distrugă în 2012. Va avea tot atât succes cât Năstase. Eu îl înţeleg, până la toamnă mai e mult, de aia vor să vină cu alegeri în octombrie, dar vor fi în noiembrie, când trebuie. Dar până în 2014 este şi mai mult, şi ştie domnul Antonescu că nu va mai fi nici măcar candidat la preşedinţie, nu preşedinte al României în 2014. Noi am avut întotdeauna succes în alegeri pentru că am candidat cu oameni gospodari şi în spatele lor a fost o echipă", a declarat, sâmbătă, la Târgu-Cărbuneşti, preşedintele Senatului, Vasile Blaga.

Vasile Blaga a fost prezent, sâmbătă, la Târgu-Cărbuneşti şi la Târgu-Jiu, pentru a-i susţine pe candidaţii PDL la alegerile locale din data de 10 iunie, relatează Agerpres.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite