Blaga: ARD are 2% sub PDL pentru că nu este destul de cunoscută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga
Vasile Blaga

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri seara că cele două procente în minus ale ARD faţă de PDL vin din faptul că alianţa are un grad insuficient de mare de cunoaştere, şi ca atare, membrii ei vor apela la campania "door to door" pentru a le explica oamenilor cine sunt şi ce vor.

"Procentele în minus vin de la încă un grad insuficient de mare de cunoaştere a alianţei şi este obligaţia noastră şi asta vom şi face, campania pe care o ştie cel mai bine PDL-ul, door to door, din uşă în uşă, din casă în casă ca să explicăm cine suntem noi, ce vrem şi programul nostru electoral", a spus Vasile Blaga, la o emisiune, la Realitatea Tv.

Preşedintele PDL a susţinut că ARD are un grad de cunoaştere de aproxiativ 60 la sută, iar una dintre ţintele membrilor alianţei este să o facă cât mai cunoascută în această campanie electorală. "Tocmai asta este una din ţintele noastre electorale şi de aceea spun peste tot că sunt co-preşedintele ARD, am pornit foarte târziu această costrucţie. Însă ea are un grad de cunoaştere de aproximativ 60 la sută, de aceea are două puncte în momentul acesta sub PDL. Va trebui să muncim foarte mult şi eu sper că toţi au înţeles, toţi colegii mei", a punctat Vasile Blaga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite