Biroul Permanent al Camerei Deputaților, convocat de Zgonea pentru marți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Zgonea
Valeriu Zgonea

Biroul Permanent al Camerei Deputaților se va reuni, mâine, la o oră care urmează a fi stabilită, a declarat pentru NewsIn președintele Camerei, Valeriu Zgonea.

UPDATE 17.57 "Voi pune pe ordinea de zi un singur punct, cererea Parchetului General, care va fi trimisă Comisiei juridice", a mai spus Valeriu Zgonea, precizând că procedura care se va aplica în comisie este similară cu cea în cazurile Monica Iacob Ridzi, Miron Mitrea, Laszlo Borbely, Adrian Năstase, etc.  "Este o cerere de începere a urmăririi penale, judecă cei de acolo, au acces la dosar, care se află la mine în fişierul strict secret, nu a avut nimeni acces la el. Totul se va desfăşura conform legii", a afirmat Zgonea pentru Mediafax.

Deputații se vor întâlni pentru a discuta cererea de urmărire penală a lui Victor Paul Dobre. Vinerea trecută, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a solicitat Parlamentului aviz pentru începerea urmăririi penale a fostului minstru pentru Administraţie Victor Paul Dobre, acuzat de abuz în serviciu.

Ministrul delegat pentru mediul de afaceri, Mihai Voicu, a declarat la RFI că părerea unanimă în PNL merge către un vot împotriva avizării urmăririi penale a lui Victor Paul Dobre.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite