"Biletul de la Tăriceanu nu a fost foarte inspirat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, într-un interviu acordat "Financial Times", că biletul pe care i l-a trimis premierul Tăriceanu "nu a fost unul foarte inspirat", dar a evitat să-l

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, într-un interviu acordat "Financial Times", că biletul pe care i l-a trimis premierul Tăriceanu "nu a fost unul foarte inspirat", dar a evitat să-l critice şi mai mult pe şeful Executivului, comentează cotidianul britanic în ediţia electronică de sâmbătă. Potrivit "Financial Times", Băsescu a expediat repede sugestiile că ţara va avea de suferit din cauza tensiunilor persistente dintre el şi Călin Popescu Tăriceanu şi partidele lor respective. Totuşi, Băsescu a spus că este de datoria sa să-şi facă publică nemulţumirea şi a repetat apelurile anterioare pentru alegeri parlamentare anticipate de pe urma cărora consideră că Partidul său Democrat ar putea avea de câştigat, relatează "Financial Times".
Băsescu a răspuns şi opiniilor formulate la Bruxelles potrivit cărora aderarea României la UE a adus în politica europeană o forţă puternică de politicieni de extremă-dreapta, odată cu locurile pe care le are în Parlamentul European Partidul România Mare.

Preşedintele consideră că partidele extremiste nu sunt mai puternice în România decât în alte ţări din UE şi a spus că ele şi-au pierdut sprijinul popular în ultimii cinci ani graţie progresului economic şi creşterii nivelului de trai.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite