„Bideu” şi „Ciocu’ mic”, bălăceală TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PC Marius Marinescu şi deputata PDL Anca Constantinescu s-au bătut cu apă la „6! Vine presa”. Marius Marinescu şi Anca Constantinescu au fost colegi în PD. Acum Marinescu candidează din partea PC, iar Constantinescu din partea PDL.

Personajele. Marius Marinescu, în prezent senator PC, a fost până anul trecut membru PD. Porecla „bideu” spune că i-a inventat-o Vasile Blaga pentru a-l discredita. Zvonul este că, în 2003, când a demisionat prima dată din PD, a demontat wc-ul şi bideul din sediul de pe Aleea Modrogan. Anca Constantinescu este deputat PD.

Porecla „Ciocu’ mic” i se trage după ce a strigat în plen, în 2004, către PSD-işti : „Ciocu’ mic, acum noi suntem la putere”. De atunci se pare că îşi poartă porecla cu mândrie. Pe site-ul ei susţine: Probabil mă cunoaşti doar ca fiind Doamna «Ciocu Mic». Nu-i nimic”.

Scena.
Cei doi foşti colegi de partid au fost invitaţi miercuri după-amiază la emisiunea „6! Vine presa”, difuzată de postul B1 TV.

Actul 1. Anca Constantinescu spune cât de dezastruoasă ar fi guvernarea PSD.

Marius Marinescu critică la rândul său guvernarea PD. Constantinescu solicită ca realizatorii să-i închidă microfonul fostului său coleg. Marinescu vorbeşte în continuare şi critică acum Alianţa PNL-PD.

Actul 2. Ea spune că PD l-a dat afară pe Marinescu.

Marius Marinescu: „Reprezentaţi nişte hoţi, dumneavoastră, liderii PDL-ului”.

Anca Constantinescu: „ Domnu’ Marinescu ne-a furat bideul, şi noi suntem hoţi?!”.

Marius Marinescu: „Aveţi o faţă de bideu ce nu se poate, domnă!”.

Punctul culminant. Constantinescu varsă, cu pixul, paharul de apă în poala senatorului PC. Marinescu ia paharul său cu apă şi i-l aruncă în faţă.

Deznodământul. Moderatorii sunt stupefiaţi. Senatorul PC spune senin: „Mă scuzaţi. S-a întâmplat. Îmi cer scuze. Vreau să vă spun că atâta mojicie este în politica asta....”.

Cu cine se luptă protagoniştii

Marius Marinescu (PSD+PC) candidează, în Colegiul 3 din Capitală, pentru un post de deputat. Contracandidaţii săi sunt Ludovic Orban (PNL) şi  Irinel Cristu (PDL).

Anca Constantinescu (PDL) candidează, în Colegiul 2 din Bucureşti, tot pentru un mandat de deputat. Ea se luptă cu Stamate Budurescu (PNL) şi Ion Nicolae (PSD+PC). Ambele colegii se află în Sectorul 1.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite