Berceanu despre Udrea: Este de un "fariseism colosal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu, a catalogat drept "fariseim" afirmaţiile ministrului Dezvoltării, Elena Udrea, care a cerut ca membrii PDL să aleagă între afaceri şi politică.

Radu Berceanu a ironizat propunerile de integritate propuse de Monica Macovei în PDL, care au drept scop ca cei care fac afaceri să renunţe la politică şi care vizează şi excluderea din partid a celor care intră în vizorul justiţiei. Şi Elena Udrea a vorbit anterior de asemenea propuneri de integritate.

"Ideea de a separa afacerile de politică e generoasă şi, după părerea mea, bună. Într-o declaraţie politică, sunt de acord. Dar în statut trebuie să fie ceva concret. Zicem că de mâine cine are afaceri nu mai are ce căuta în politică. Aşa, şi? X are afaceri şi le trece pe numele lui fiu-su sau al lui unchiusu? Sau al unui prieten. Şi atunci sunt ascunse şi se fac intervenţii mai ceva ca până acum. Să găsească ea o soluţie, pe unde pluteşte ea pe acolo, să schimbe apucăturile", sugerează Berceanu, potrivit Evenimentului Zilei.

Fostul ministru al Transporturilor, remaniat de Emil Boc la începutul lunii septembrie, a mai spus că "dacă ar fi numai Monici Macovei, partidul ăsta n-ar mai avea nicio legătură cu nimic".

Referitor la Elena Udrea, Berceanu a afirmat că dă dovadă de "un fariseim colosal".

"Cineva a întrebat-o pe Elena Udrea dacă se referă şi la soţi şi a spus că nu. Mi se pare de un fariseism colosal. Soluţia e ca toţi să-şi declare afacerile şi să fie totul transparent", a opinat Berceanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite