Berceanu are contracandidat la şefia PDL Dolj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Berceanu a pierdut şi bătălia pentru şefia senatorilor PDL
Radu Berceanu a pierdut şi bătălia pentru şefia senatorilor PDL

Fost ministru al Transporturilor, senatorul Radu Berceanu se va bate duminică cu deputatul Gelu Vişan pentru a-şi păstra şefia PDL Dolj. Biroul Permanent Naţional al PDL a validat astăzi ambele candidaturi. „Berceanu nu mai este în graţiile liderilor de la centru, s-a văzut de când a fost înlocuit cu Anca Boagiu la Ministerul Transporturilor.

Aşa se explică validarea candidaturii lui Vişan, pe care Berceanu l-ar fi vrut în afara partidului, după ce a criticat organizaţia din care face parte", a declarat pentru „Adevărul" unul dintre liderii PDL. În cazul unei înfrângeri a lui Radu Berceanu, aripa Udrea şi-ar spori influenţă în faţa „greilor PDL", câştigând încă o organizaţie în perspectiva congresului din primăvara anului viitor. Până acum au avut loc alegeri în 50% din organizaţiile partidului, raportul de forţe între cele două tabere fiind echilibrat.

Organizaţia judeţeană i-a retras sprijinul lui Vişan în septembrie, după ce acesta a acuzat că filiala este condusă de un grup format din „patru-cinci persoane" care folosesc partidul „ca pe un mijloc de a-şi promova propriile afaceri". „A fost doar o sancţiune fără efect. Eu mi-am anunţat de nouă luni dorinţa de a candida. Între mine şi Berceanu nu este duşmănie, ci doar o diferenţă de viziune. Ar fi bine să ne dăm jos din turnul în care singuri ne-am urcat şi să mai ţinem cont şi de părerile oamenilor, nu să fim preocupaţi pe cine mai angajăm şi pe cine mai ajutăm", a arătat Vişan, considerat reprezentantul „noii gărzi" din PDL, alături de Elena Udrea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite