Berceanu, ameninţat din nou cu o moţiune simplă de către PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că au renunţat la depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Cabinetului Boc, liberalii nu se împacă însă cu menţirea în funcţie a unor miniştri. Liberalii vor depune la  Camera Deputaţilor o moţiune simplă împotriva ministrului Berceanu, potrivit vicepreşedintelui PNL Mihai Voicu.

"Grupul parlamentar al PNL de la Camera Deputaţilor va depune chiar în aceste zile o moţiune simplă îndreptată împotriva ministrului Transporturilor, Radu Berceanu - <Radu Berceanu, ministrul anti-transporturi şi pro-furt>. Considerăm că domnul Berceanu este un ministru anti-autostrăzi, anti-fonduri europene, anti-cale ferată şi în general anti-transporturi şi de aceea vom evidenţia toate aceste grave deficienţe din domeniul de activitate al domnului Berceanu într-o moţiune simplă", a spus Voicu.

Potrivit acestuia, textul moţiunii ar putea fi depus la Cameră chiar în cursul zilei de luni.

Nu este prima oară când ministrul Transporturilor este ţinta unei moţiuni simple a Opoziţiei, În urmă cu doar câteva săptămâni la Senat s-a dezbătut şi votat o astfel de moţiune, însă nu a întrunit numărul de voturi necesar pentru a fi adoptată.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite