Becali: "Nu am fost la mitingul USL pentru că nu mă confund cu liberalii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Finanţatorul Steaua, George Becali, a declarat miercuri seara, la un post tv, că nu a fost prezent la mitingul de lansare a candidaţilor USL, pentru alegerile parlamentare, întrucât el nu se "confundă" deocamdată cu liberalii şi nu ar fi putut sta în arenă, alături de simpatizanţii prezenţi la eveniment, informează NewsIn.

"Nu m-am dus la mitingul USL pentru că nu poţi să fii şi preşedintele PNG şi membru PNL în aceeaşi zi. Nu m-am dus din bun simţ, pentru că nu mă confund încă cu USL, nu mă confund încă cu liberalii", a explicat eurodeputatul Becali la România TV.

La observaţia că la eveniment au participat şi susţinători ai USL, nu doar membri din partidele care formează uniunea, Becali a răspuns că el nu e "un om simplu", care să stea în arenă, iar dacă ar fi fost prezent trebuia să fie "la prezidiu, undeva".

Întrebat când va începe să apară la evenimentele USL, liderul PNG a răspuns că va apărea doar în campania electorală în sectorul 6.

De altfel, Becali a insistat că el va fi "un simplu membru al PNL care va candida sub sigla USL doar pentru că, din punct de vedere juridic, nu se poate altfel".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite