Becali rămâne alături de PDL până la alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Preşedintele PNG George Becali a anunţat, astăzi, că partidul pe care îl conduce va continua să sprijine PDL în Consiliul General al Municipiului Bucureşti până la viitoarele alegeri locale.

"Nu o să rup înţelegerea, pentru că nu este frumos", a spus Becali, după ce Consiliul Naţional al partidului a decis ca PNG să participe în alianţă cu PRM la alegerile locale şi parlamentare din 2012.

Becali s-a arătat nemulţumit de atitudinea PDL faţă de partidul pe care îl conduce.

"A avut Consiliul General, noi nu am cerut nimic nimănui. A avut pe mână un buget de 20 de miliarde, cât e bugetul Capitalei. Au făcut ce-au vrut şi au avut patru voturi ale PNG", a spus el.

Referitor la anunţul anterior făcut de PNG că va susţine candidatul PDL la Primăria Capitalei, George Becali a răspuns că "rămâne în căruţă".

"PRM plus PNG. Ce mai vorbim de PDL? La revedere PDL! (...) Auzi, cum rămâne?! Rămâne în căruţă", a afirmat liderul PNG.

Acesta a subliniat că îşi ţine promisiunea faţă de Elena Udrea până la alegerile locale.

"Acea alianţă pe care am avut-o eu mi-o ţin, numai că atunci când am vorbit cu doamna Udrea era vorba şi despre o alianţă populară. Eu nu pot să las partidul meu şi toţi aceşti oameni pe drumuri", a menţionat Becali.

Preşedintele PNG George Becali a declarat, în 25 februarie, după o întâlnire cu vicepreşedintele PDL Elena Udrea, că, deşi susţinuse nominalizarea lui Liviu Negoiţă pentru primăria Capitalei, opţiunea PDL a fost alta, iar formaţiunea sa o va susţine, pentru că a decis să se alieze cu liberal-democraţii în alegerile pentru Bucureşti.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite